fbpx
nl
Makkelijk in onderhoud      Extra veel bloemen       Super compact    
0
Je hebt 0 artikelen in je winkelwagen

Ontvang nu 35% korting op Forever&Ever!

Ga samen met Forever&Ever de winter in. Wanneer je in onze online shop minimaal twee planten bestelt, dan ontvang je 35% korting op het gehele aankoopbedrag.

Profiteer nu van deze najaarsactie

Het grote voordeel van aanplanten in het najaar, is dat je in het voorjaar direct kunt genieten van het resultaat. Waarschijnlijk heb je de eerste maanden van het tuinseizoen genoeg te doen. Het komt dus goed uit dat je naar het plantwerk in ieder geval niet meer hoeft om te kijken. De planten kunnen zich dan in de natuur in volle bloei ontwikkelen. Bovendien is het herfstweer – mits niet te koud en nat – heerlijk om nog even een frisse neus te halen en in de tuin te werken.

Let op met (nachtvorst)

Het planten van Forever&Ever hortensia’s kan in het najaar, mits er geen vorst in de grond zit. Gaat het hard vriezen en zit de vorst ook in de grond? Dan is het niet meer verstandig om de hortensia’s te planten.

Bestel gemakkelijk online

In onze webshop bestel je gemakkelijk de boeren-, pluim- en/of pluimhortensia XXL. Betaal met iDeal, PayPal of via SEPA-incasso en de bestelling wordt bij je thuis bezorgd. Bij aankoop van twee planten of meer ontvang je 35% korting op je hele order. Deze wordt automatisch verrekend.Related Posts