fbpx
nlde
Makkelijk in onderhoud      Extra veel bloemen       Super compact    

Het perfecte cadeau

Cadeautips

Onze tips voor het perfecte cadeau

Meer bloemen, langer genieten

Een heerlijk zomer in de tuin vol met bloeiende planten, wie wil dat niet! De boerenhortensia de perfecte plant om cadeau te doen. Maak indruk met dit prachtige bloeiende cadeau.

Het perfecte cadeau, zonder zorgen!

  • Kies de kleur uit en wij zorgen dat we de mooiste uit de kas voor jouw selecteren!
  • Jouw cadeau wordt thuisbezorgd bij de gelukkige ontvanger.
  • Laat jouw ontvanger genieten van een tuin of terras vol met bloemen.

Met liefde verpakt

Wij versturen al heel wat jaar onze planten. De fijne kneepjes van het vak hebben wij dus onder de knie. Wij zorgen er dus voor dat jouw gekozen cadeau in top conditie bij de ontvanger belandt. We verpakken de boerenhortensia in een speciaal ontwikkelde doos waardoor hij veilig verstuurd kan worden. We bezorgen de plant thuis. Elke plant zit in een eigen doos verpakt met onze eigen bedrukking en verzorgingstips zodat je hem meteen de juiste start kunt laten maken in de tuin of op het terras. Een cadeau zorgen waar je een hele lange tijd van kunt genieten.

De ideale bloeiende tuinplant. Bloeit elk jaar schitterend van het voorjaar tot diep in het najaar. Reblooming, geeft meerdere bloemen, op oud en nieuw hout. Bloeit elk jaar ongeacht snoei of vorst Blijft compact. Snoeien hoeft niet, mag wel in februari. Kan tot -25 graden vorst.