fbpx
nlenfrde
Makkelijk in onderhoud      Extra veel bloemen       Super compact    

Wij zijn overal 

Planten voor tuin, balkon of terras

De beste kwaliteit voor jou

Makkelijk in onderhoud

Veel bloemen

Compact in groei

Met het assortiment tuinplanten van Forever&Ever heb je – zoals de naam het al zegt – altijd een sprankelende tuin, balkon of terras. Onze tuinplanten zorgen ervoor dat je altijd op een fleurige, gezellig en aangeklede plek kunt zitten. Met man en macht en met het grootste plezier van de wereld werkt het team van Forever&Ever eraan om jou in de bloemetjes te zetten.

Door de verschillende soorten planten in de collectie – van een traditionele maar ook een unieke boerenhortensia tot de stijlvolle Calla – is er voor ieder wat wils. Bekijk de gehele collectie Forever&Ever . Altijd herkenbaar aan de paarse pot!

Onze kennis jouw tuinplezier

Onze collectie bevat alleen uiterst zorgvuldig geselecteerde tuinplanten die aan de hoogste eisen van sierwaarde, gemak en kwaliteit voldoen. Een groot internationaal team van professionals heeft alleen het beste gekozen, zodat jij heerlijk kunt genieten van een verzorgde tuin met kleurrijke bloeiers.

De collectie tuinplanten van Forever&Ever is gemakkelijk in onderhoud. Een bloemrijke zomer, zonder zorgen. De hoofdkenmerken van het merk en dus de onderliggende merkbelofte zijn “extra veel bloemen”, “hoogwaardige kwaliteit”, “compact in groei” en “verminderd onderhoud”.